Nieuw Carnavals seizoen?

Treffen we jou op het 14e van de 11e bal?? Als CSTT zitten we niet stil en proberen we binnen de coronamaatregelen te bedenken hoe we vorm kunnen geven aan de 14e november, de aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen. Om te weten wat onze mogelijkheden zijn en wat we daarvoor moeten regelen hebben we jullie nodig!

Hoe dan? Door aan te geven of je naar het 14 e van de 11e bal komt! We willen, afhankelijk van de animo bij jullie als dorpsbewoners, een buitenevenement opzetten. De precieze invulling hebben we nog niet, maar denk aan een grote open tent, podium, staantafels met krukken (want je moet zitten), en een leuk programma! We zullen het geheel volgens de coronamaatregelen invulling geven, dus de polonaise zal er deze keer niet zijn. Als je erbij bent, reageer dan voor 30 september via mail naar opper@tusriek.nl , geef aan of je alleen of met z’n 2-en komt. Als we de knoop doorhakken en we daadwerkelijk het evenement gaan opzetten, zullen we voor degenen die zich hebben aangemeld een plek reserveren. We vragen je dan 6 euro te betalen. In ruil daarvoor krijg je 3 munten op het 14e van de 11e bal. Met andere woorden geen echte entree. Mocht door omstandigheden alsnog moeten worden afgelast dan krijgt iedereen het geld terug. We zijn erg benieuwd naar jullie reacties dus laat maar komen! Alvast bedankt! Cstt”