BrinkEvent 2020

Dag allemaal,

In september zijn wij, de organisatoren van het BrinkEvent, bij elkaar geweest om een beslissing te nemen over het BrinkEvent 2020. Door laten gaan of niet…

Het zijn al sinds begin dit jaar onzekere tijden waar iedereen onder te lijden heeft gehad. Daarom hadden wij jullie dit jaar extra in het zonnetje willen zetten. We hadden een weerbestendige Brink Event in gedachten met prachtige tenten. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Dus we hopen in 2021 die plannen alsnog door te kunnen zetten. Want toen de Gemeente Sint Anthonis ons liet weten dat, juist door deze onzekere tijden, de kans bestaat dat het BrinkEvent op de dag zelf afgeblazen wordt was het duidelijk dat we dat risico niet willen nemen. Vandaar dat wij besloten hebben dat het BrinkEvent 2020 niet door te laten gaan op de oude en vertrouwde manier.MAAR om dit jaar toch niet onopgemerkt aan ons voorbij te laten gaan, willen wij twee dingen wel aanpakken dit jaar:

1) De Wensboom!
De Wensboom moet blijven, dat was voor ons direct duidelijk! Vorig jaar was de Wensboom een succes, veel mensen hadden een bijzondere wens ingeleverd en wij hebben er een aardig aantal uit kunnen laten komen. Van een bloemetje voor een vrijwilliger, tot het opknappen van de tuin van die betrokken buurvrouw. Ook dit jaar is er dus voor iedereen de mogelijkheid een wens in te dienen. Er zal tegelijk met de kerststal een mooi Kerstboom op de Brink worden geplaatst. De wensen kan men indien bij diverse ondernemers in Sint Anthonis, maar ook digitaal. Stuur de wens naar: 

2) Ondernemers etaleren
Wij willen ons, zeker met het oog op één gemeente Land van Cuijk, presenteren als ondernemend front. Want we hebben een groot aantal ondernemers in de gemeente Sint Anthonis en dat mag iedereen weten toch? 
We hebben diverse mediums naast elkaar gelegd en gekozen voor Vita Magazine. Vita komt uit twee weken voor Kerstmis. Vita komt uit in Sint Anthonis, Boxmeer, Overloon, Cuijk, Grave en Mill. De decembereditie zal in de gehele gemeente Sint Anthonis verspreid worden. Deze editie zal een speciaal Sint Anthonis katern bevatten met onder andere een interview met de burgemeester. Eefke Peeters, oprichter Vita Magazine, zal jullie hierover binnenkort een mail sturen. Hierin zullen scherpe advertentietarieven staan mede dankzij het SWO, die deels naar de Wensboom zullen gaan om dit jaar het aantal wensen te kunnen overtreffen. 

Wil jij ook Wensboom inleverpunt worden? Leuk! Stuur een mailtje naar eefke@eefkepeeters.nl en we zorgen dat jij als wensboom inlever punt genoemd gaat worden! En heb jij een wens? Lever deze ook vooral in bij Eefke! 

We hopen op een veel wensen en een mooie presentatie katern. Wil je de ontwikkelingen blijven volgen? Like dan onze Facebookpagina: BrinkEvent! 

Vriendelijke groeten de organisatie van het Brink Event,

Ron, Erik, Wilfred, Anita, Eefke, Ellen en Gea