HIJ IS ER……… HIJ IS ER………

PRINSENBAL CSTT
Op 12 november tijdens het prinsenbal hebben we afscheid genomen van een aantal dansmarietjes en Ilze en Elke als leidsters, super bedankt voor jullie bijdrage de afgelopen jaren!
Prins Herald d’n 1e heeft na al die tijd afscheid genomen, helaas kon zijn prinses Rianne er niet bij zijn. Zij was nog niet hersteld van corona.
We gingen over naar het prinsloze tijdsperk… Tuske werd binnengereden en de voorbereidingen voor het uitkomen van de nieuwe prins waren in volle gang.
Onze nieuwe dansmarietjes zijn gepresenteerd door Opper Olaf en we zijn blij dat deze 12! meiden ons gaan vergezellen de komende tijd!! ☺
De ontknoping naderde en de spanning was voelbaar in de hele zaal. Gijs en Mieke liepen enigszins gestrest rond en haalden verschillende stellen uit de zaal. In de vergaderruimte hebben deze stellen elkaar stevig aangekeken want wie van hen werd nu het prinsenpaar??!
Het laatste “ontvoerde” paar is helemaal niet in de vergaderruimte terecht gekomen en stond klaar achter het doek om met een knal meteen de polonaise in te zetten. Met “laat de zon in je hart” zijn Prins Berry d’n 1e en zijn prinses Marie-José de heersers van ‘t Tusriek!
Hun motto voor de komende carnaval: “ Di joar goan we knalle, Want we doen ut mi zń alle. Proost!”
Tijdens de prinsenreceptie op zondag zijn heel veel mensen ons kersverse prinsenpaar komen feliciteren. Het was een hele leuke middag waarbij 5 carnavalsverenigingen en vrienden ons prinsenpaar met of zonder stukje hun felicitaties over brachten.‘
Wij hebben er in super veel zin in om met prins Berry d’n 1e en prinses Marie-José eindelijk weer het carnavalsseizoen te starten.
Tas op!
Zoals beloofd nog even de hints op een rijtje verklaard!
Het is niet wat je denkt, groetjes Conny

Hierdoor dachten veel mensen dat Conny hem moest uitzoeken maar dat was dus niet
waar.

Een opwarmertje…!!
Hij houdt graag het tempo erin, groetjes Olaf
Berry houdt van gas geven op de motor, en ook een biertje kan er snel in gaan Hij houdt van ‘n feestje, groetjes Bea
Berry houdt zeker van n feestje. Is er graag bij! Zij lust graag ‘n borreltje, groetjes Rianne
Marie-José houdt ook van ‘n borreltje (Sambuca:))op z’n tijd!
Hij is niet vies van ‘n “bestuurlijke” functie, groetjes Piet
Berry heeft lang bij GRAS in het bestuur gezeten, zelf op de grasmaaier geraced en rijdt
motor, bus en auto.
Ze zoeken het regelmatig hoger op, groetjes Mieke
Berry en Marie-José wonen boven het café, en gaan regelmatig op vakantie met de vlieger