Activiteiten van JOW

Er zijn geen komende activiteiten
Alle activiteiten
Secretariaat: Maud Lodder
Beekstraat 7, 5843 AJ Westerbeek
Email: jow-westerbeek@hotmail.com

Over JOW

Jongeren Organisatie Westerbeek (JOW) heeft als doelstelling het organiseren van activiteiten voor Westerbeekse jongeren van 12 t/m 17 jaar.

JOW organiseert daarvoor maandelijks op vrijdagavond activiteiten voor de jeugd van Westerbeek.

Enkele voorbeelden van dit soort activiteiten zijn: bowlen, quizavond, zwemmen, sportavond, carnaval, dropping, etc. Ook organiseren we jaarlijks een overnachting.

Afgelopen jaar hebben wij ons 20-jarig jubileum gevierd met ‘Battle of the Bands!’ Dit was een groot succes en daarom komt hier in 2014 een vervolg op.

JOW heeft een eigen facebookpagina, speciaal gericht op "Battle of the Bands"

Nieuws van JOW

JOW Battle of the BANDS 29-4 (Café Dinges)


Lees verder

JOW BATTLE OF TEH BANDS (Café Dinges)


We hebben weer vijf jeugdbandjes gevonden die op zondag 29 april gaan battlen! Uiteraard weer in de tuin van Café Dinges! Zet het in je agenda, goeie muziek en gezelligheid gegarandeerd.

Lees verder

3e Editie Battle of the Bands zondag 3 mei 12.00 uur Café DINGES


Lees verder

JOW avond (14-11-2014)


Hoi JOW jeugd, Vrijdag 14 november is het weer tijd voor een gezellige JOW avond. Jullie worden allemaal om 18.30 uur bij De Schans verwacht. Graag schoenen aan die gemakkelijk zitten…. Rond de klok van 21.00 / 21.30 uur is de JOW avond afgelopen.Afmelden graag bij iemand van de leiding.Tot dan! de JOW leiding  

Lees verder

2e editie Battle of the Bands


De datum van de tweede editie van ‘Battle of the Bands!’ is bekend. Dit gaat plaats vinden op zondag 4 mei 2014. Noteer het dus alvast in uw agenda!

Lees verder
Alle nieuwsberichten
HOI