Nieuw contactpersoon voor Westerbeek

Stichting Sint Anthonis HartVeilig sluit 2014 positief af en staat voor u klaar in 2015!

Tijdens de 1e vergadering van de Stichting werd met een positief gevoel terug gekeken op 2014.

De administratie en boekhouding is nu goed op orde en alle vrijwilligers hebben met een enorme inzet er voor gezorgd dat alle AED’s up to date zijn en de (herhalings)cursussen werden goed verzorgd en bezocht. Ook mochten we twee sponsoren binnenhalen. Mede dank zij de Rabobank en SP Manders hebben we het jaar dan ook financieel positief af kunnen sluiten.

Dankzij het goed financieel beheer de laatste 2 jaar, kunnen we voor 2015 de tarieven handhaven en kunt u de herhalingsles AED en reanimatie wederom volgen voor € 7,50. Heeft u een herhaling gemist of wilt u het weer oppakken, bezoek onze site en meld u aan (www.sintanthonishartveilig.nl). In alle 7 kerkdorpen wordt regelmatig een herhalingscursus gegeven en medio mei-juni starten we ook weer met de beginners cursus.

Theo+Suzan

Nieuwe contactpersonen. Na een jarenlange zoektocht hebben we nu ook voor Sint Anthonis een enthousiast contactpersoon gevonden die naast het organiseren van de cursussen, de AED’s regelmatig zal controleren en bijhouden. Wij wensen Theo Verplak veel succes.

Ook voor Westerbeek hebben we een nieuw contactpersoon, in de persoon Suzan van den Oever, zij gaat daar de cursusorganisatie verzorgen.

 

Al met al zijn we er helemaal klaar voor om voor u, samen met al onze vrijwilligers en opgeleide cursisten een HartVeilig Sint Anthonis te behouden.