Activiteiten van Basisschool De Zonnewijzer

Kledinginzameling
28 okt 20
Alle activiteiten
Schoolstraat 5
5843 AG Westerbeek
0485 – 384248
s.vsinten@peelraam.nl / de zonnewijzer    

Over Basisschool De Zonnewijzer

De Zonnewijzer is een kleine, katholieke basisschool, gelegen in de kern van Westerbeek. In 1997 werd de schooluitgebreid met een directiekamer en een speellokaal. Tegelijkertijd is de peuterspeelzaal aangebouwd. Toen is de naam “De Zonnewijzer” ontstaan.De school heeft 4 leslokalen die gegroepeerd liggen rondom een centrale hal. Deze hal is het hart van de school en wordt gebruikt voor gezamenlijke activiteiten.De kinderen zijn verdeeld over vier basisgroepen.

Bijzonder aan de ligging van de school is dat de schoolloopbaan van de kinderen meegaat met de loop van de zon. De jongsten zien de zon opkomen en de oudsten zien hem weer verdwijnen. De zon gaat dus mee met de schoolloopbaan van de kinderen en komt terug in de visie van de school.Sinds 2007 valt de Zonnewijzer onder het bestuur van Stichting Peelraam. In totaal bestaat dit bestuur uit 13 scholen die nauw samenwerken.

Meer informatie op www.dezonnewijzerwesterbeek.nl

Nieuws van Basisschool De Zonnewijzer

De Bezige Bijtjes gaat uitbreiden!


De Bezige Bijtjes gaat uitbreiden! Eind 2019 speelde bij KDV De Speelhoeve, de huidige exploitant van de BSO en PSZ in Westerbeek, de gedachte om de dienstverlening daar te beëindigen. KDV De Bezige Bijtjes is eind 2019 in contact gekomen met De Speelhoeve om de mogelijkheden voor overname van zowel de Peutergroep als de Buitenschoolse opvang […]

Lees verder

INFORMATIE (Basisschool)


Op 9 maart a.s. is er een informatieavond en op 10 maart a.s. is er een informatieve kijkochtend op de Basis school de Zonnewijzer. U bent van harte welkom.

Lees verder

Bibliotheek op school


Boeken dicht bij de kinderen met de Bibliotheek op School We zijn druk doende met de voorbereidingen om een Bibliotheek op School in te richten: een boekencollectie voor al onze leerlingen en voor kinderen die nu op de peuterspeelzaal en kinderopvang zitten. Bibliotheek op School is een samenwerking tussen de school en de bibliotheekorganisatie BiblioPlus. […]

Lees verder
Alle nieuwsberichten