Activiteiten van Ondernemersvereniging Westerbeek

Er zijn geen komende activiteiten
Alle activiteiten
Marcel van den Oever,
Voorzitter
ov.westerbeek@gmail.com / Site Ondernemersvereniging
GSM: 06 510 28 513

Over Ondernemersvereniging Westerbeek

Samen sterk

1+1=3 en twee weten meer dan 1. Als ondernemersvereniging kopen we gezamenlijk in waar mogelijk en delen we onze bevindingen en ideeën, zodat niet iedereen het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Van het organiseren van cursussen tot het gezamenlijk laten keuren van brandblussers. Samen Sterk.

Bedrijvendag

Daar waar mogelijk presenteren we ons als leden van de ondernemersvereniging. Eens in de zoveel jaar organiseren we een bedrijvendag waarop ieder lid zich afzonderlijk, maar ook samen kan presenteren aan het publiek. De ene keer is dit op de locatie van de leden zelf. Een andere keer verzameld op 1 locatie. Dit zodat het publiek op een laagdrempelige en open manier kennis kan maken met onze ondernemers.

Gastspreker/bedrijfsbezoek

Als ondernemersvereniging nodigen we minimaal eens per jaar een gastspreker uit of gaan we op excursie naar een ondernemer in de regio. Onderwerpen als 'Hoe ga ik om met social media' en 'wat kan er beter tussen gemeente en ondernemer in gesprek met de wethouder' kwamen aan bod.

Nieuws van Ondernemersvereniging Westerbeek

BrinkEvent 2020


Dag allemaal, In september zijn wij, de organisatoren van het BrinkEvent, bij elkaar geweest om een beslissing te nemen over het BrinkEvent 2020. Door laten gaan of niet… Het zijn al sinds begin dit jaar onzekere tijden waar iedereen onder te lijden heeft gehad. Daarom hadden wij jullie dit jaar extra in het zonnetje willen […]

Lees verder
Alle nieuwsberichten