Activiteiten van Buurkracht Westerbeek

Er zijn geen komende activiteiten
Alle activiteiten
Contact en inlichtingen: Frans van der Heijden GSM: 06 517 28 153 Email: fjmvanderheijden@outlook.com  

Over Buurkracht Westerbeek

In Westerbeek hebben we al laten zien dat we samen veel van de grond kunnen tillen. Zo hebben we gezorgd dat het plein is aangepast, een huiskamer ingericht, het clubhuis verbeterd en nog meer projecten aangezwengeld. Nu is de tijd rijp om ook ons energieverbruik aan te pakken. Energie besparen is goed voor ons milieu. En voor onze portemonnee. Voor de toekomst van onze planeet en dus voor onze kinderen. Toch komt het er in veel huishoudens niet van. Te druk. Gedoe. Geen idee wat een investering oplevert. In Westerbeek wordt er veel samen gedaan en is er al bewezen dat er dan veel van de grond komt. Waarom dan niet ook samen energie besparen? Samen is het makkelijker, leuker en ook nog eens goedkoper!
BUURTTEAM
Wij, Jan Noij, Ingo Oldenkamp en Frans van der Heijden, willen daar met zo veel mogelijk dorpsgenoten werk van maken. Zo helpen we de ambitie van de gemeente waar te maken om in 2035 energie neutraal te zijn. En we worden er zelf ook beter van. Doe je mee?

DECEMBER 2019, Met de officiële ingebruikname van het Zonnedak Westerbeek in december 2019 door wethouder Bellemakers zijn wij daadwerkelijk gestart met het mogelijk maken van een productielocatie van volledig groene energie. Wij waren zeer verheugd, dat men in zo grote getale aanwezig waren bij dit eerste postcode-roos-project in de gemeente Sint Anthonis. Naast heel veel zon en goede energieprijzen hopen wij, dat de terugverdientijd van uw participatie nog korter wordt dan door ons geprognosticeerd.

Zonnedak Westerbeek is een onderdeel van Energiecoöperatie Noord-Brabant U.A. https://www.energiecooperatienoordbrabant.nl/

Nieuws van Buurkracht Westerbeek

Er is geen nieuws geplaatst

Alle nieuwsberichten