De Bezige Bijtjes gaat uitbreiden!

De Bezige Bijtjes gaat uitbreiden!

Eind 2019 speelde bij KDV De Speelhoeve, de huidige exploitant van de BSO en PSZ in Westerbeek, de gedachte om de dienstverlening daar te beëindigen. KDV De Bezige Bijtjes is eind 2019 in contact gekomen met De Speelhoeve om de mogelijkheden voor overname van zowel de Peutergroep als de Buitenschoolse opvang te bespreken op de huidige locatie binnen het schoolgebouw van De Zonnewijzer. Wij zijn dan ook erg blij en trots om te kunnen melden dat KDV De Bezige Bijtjes vanaf 01-04-2020 de PSZ en de BSO gaat exploiteren in Westerbeek. Om alle ouders in Westerbeek en andere geïnteresseerden hierover te informeren organiseert De Bezige Bijtjes een informatieavond in Westerbeek. Als u in de tussentijd nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Sandra Michiels van De Bezige Bijtjes via info@kdvbezigebijtjes.nl.