SAMEN VOOR SCHOON

Samen voor schoon

Zaterdag 23 maart is het Landelijke Opschoondag. In heel Nederland komen deze dag buren, verenigingen en sportclubs samen in actie voor een schonere buurt. Zo werken ze aan meer bewustzijn rondom zwerfafval. De dag draagt daarnaast bij aan meer verbondenheid en
is vaak hartstikke gezellig. Daarom zet ook het Land van Cuijk en Boekel weer in op een succesvolle opschoondag.

Eén buurt, één missie

Meedoen? Eerst even aanmelden en kom op zaterdag 23 maart om 9:30 uur naar het Peelplein. 

Het thema van de Landelijke Opschoondag is dit jaar ‘Eén buurt, één missie’. Zoveel mogelijk samenwerking tussen bedrijven, buurtbewoners, lokale buurtverenigingen en sportclubs is hierbij het doel. Want alleen samen maken we de Landelijke Opschoondag tot een feestelijke dag én tot een groot, schoon succes.