Wat vind jij belangrijk als Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis een nieuwe gemeente worden?

Wat vind jij belangrijk als Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis een nieuwe gemeente worden?

Zoals je inmiddels niet ontgaan zal zijn, gaan de gemeenten Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis per 1 januari 2022 herindelen tot één nieuwe, trotse gemeente. Ook de afgelopen weken zijn er veel mooie dingen gebeurd in dat proces. Om het beste van alle dorpen mee te nemen, zijn in mei en juni in alle 25 dorpen bijeenkomsten georganiseerd: waar is jouw dorp goed in? Wat zie je graag terug in jouw nieuwe gemeente? Er is hier veel waardevolle input verzameld.

Kon je er niet bij zijn? Geen probleem, speciaal hiervoor bieden we ook de gelegenheid om online jouw input voor de nieuwe gemeente mee te geven. Vertel ons wat jij belangrijk vindt via: www.samenonderwegnaareennieuwegemeente.nl. 

Jouw input wordt zeer gewaardeerd!