Interactieve startbijeenkomst

In de week van de toegankelijkheid organiseren het Platform Gehandicapten Sint Anthonis (PGSA) en de gemeente een interactieve startbijeenkomst op

vrijdag 11 oktober 2019 van 14.00 tot 16.30 uur in het Wapen van Wanroij

Doel

Met de startbijeenkomst willen we het thema inclusie onder de aandacht brengen. We laten u ook kennismaken met de ervaringsverhalen van mensen met een beperking. Wat betekent het hebben van een beperking voor het dagelijkse leven en het meedoen in de samenleving? Wat kunnen we nog verbeteren?

Iedereen doet mee in Sint Anthonis

Sint Anthonis wil een inclusieve gemeente zijn waar iedereen mee kan doen. We werken daarom actief aan het uitvoeren van het VN-verdrag voor de rechten van mensen met een beperking. We willen bereiken dat mensen met een beperking overal en altijd mee kunnen doen. We hebben u daar ook bij nodig, want samen bereiken we meer!

We hopen u daar met velen te verwelkomen.

Noteer deze datum in uw agenda. Voor 20 september a.s. ontvangt u de uitnodiging van de startbijeenkomst met het programma en het verzoek om uw aan te melden.

Vragen

Bij vragen kunt u contact opnemen met Marian Gommans via 0485-38 88 88 of mariangommans@sintanthonis.nl