Tegoedbon leden S1W

Beste leden van Dorpscoöperatie Samen 1 Westerbeek


Wat is het een vreemde tijd met het corona-virus om ons heen en de noodzakelijke maatregelen die door de overheid genomen zijn. Er komt wat versoepeling, maar het blijft belangrijk dat iedereen zich aan alle richtlijnen houdt. Het is ieders verantwoordelijkheid.

Veel activiteiten, zoals Paasvuur, Koningsdag, koffiedrinken, Samen Eten, Westerbeek Wandelt en Kermis, gaan niet door. Dit is een behoorlijke aderlating rond het bruisende leven in Westerbeek. Het bestuur van S1W heeft besloten u een tegoedbon te overhandigen om te besteden bij café Dinges. We willen u hiermee een steuntje in de rug geven in deze vervelende tijd, iets wat iedereen wel kan gebruiken. Daarnaast is het ook ter ondersteuning van café Dinges, dat een belangrijke rol vervult in ons dorp.


Het bestuur wenst u en uw familieleden veel gezondheid toe, let goed op jezelf en elkaar.

Gea, Rita, Jeroen, Noud, Sjef en Frans