Kennismaking Burgemeester

Westerbeek maakt kennis met burgemeester Marcel Fränzel: Op 15 november 2019 is de heer Marcel Fränzel benoemt tot nieuwe (waarnemend) burgemeester van de gemeente Sint Anthonis. Burgemeester Fränzel heeft aangegeven graag nader kennis te willen maken met de dorpen in onze gemeente. Daarvoor wil hij een informeel bezoek brengen aan Westerbeek en daar in verband met corona in gesprek gaan met een klein groepje vertegenwoordigers. Doelstelling van het bezoek is het krijgen van een goed beeld van Westerbeek en van de onderwerpen die daar momenteel spelen. Marcel Fränzel komt op woensdag 8 juli a.s. om 1030 uur naar Westerbeek. De ontvangst is in café Dinges en voor de kennismaking wordt ca. 1½ uur uitgetrokken.  Onderwerpen die tijdens het bezoek aan de orde kunnen komen zijn bijvoorbeeld: de speerpunten van de dorpscoöperatie; de trotspunten van het dorp en de lopende projecten van de dorpsontwikkelingsplannen. Aan het krijgen van een goed beeld van Westerbeek draagt natuurlijk ook een dorpswandeling bij.

Bestuur van Dorpscoöperatie Samen 1 Westerbeek.