SAMEN ETEN

WEER “SAMEN ETEN” VANAF 8 JULI: 

Eet smakelijk

Na maanden van geen mogelijkheden i.v.m. het corona-virus, worden de deuren weer opengezet voor de gasten die samen willen eten. Werkgroep Zorg en Welzijn heeft alle deelnemers benaderd en die geven aan er weer zin in te hebben. Op gepaste afstand is het vanaf woensdag 8 juli 12:00 uur weer genieten van een heerlijke maaltijd en gezellig bijpraten.

In samenwerking met Berry en Marie-José is er elke tweede woensdag van de maand “SAMEN ETEN”. Berry en Marie-José verzorgen dan een 3-gangen diner voor een bedrag van € 9,- per persoon (exclusief drank). Het diner wordt om 12:00 uur geserveerd. Voor de deelnemers is het gezellig om eens niet alléén thuis, maar samen met anderen eten.

Het zou fijn zijn dat nieuwe deelnemers aansluiten. U bent van harte welkom. Opgeven voor het “samen eten” kan bij Mia Baltussen (383341) of Ria van der Heijden (384525). Ook kunt u dan bijzonderheden zoals dieet of vormen van allergie doorgeven.

In 2020 ook “samen eten” op de volgende woensdagen:12 augustus,
9 september, oktober vervalt, 11 november en 9 december.

Lekker samen eten