Website luchthavenbesluit militaire vliegbases waaronder “De Peel”

Website luchthavenbesluit militaire vliegbases waaronder “De Peel”

Onlangs ging de website live waarop geïnteresseerden uiteenlopende informatie kunnen vinden over het onderwerp Luchthavenbesluit (LHB) voor militaire vliegbases. Reden hiervoor is dat informatie over dit specifieke thema meer toegankelijker, overzichtelijker en makkelijk vindbaar moet zijn. Daar is behoefte aan zo lieten belanghebbenden en omwonenden van vliegbasis weten waar LHB-procedures lopen.

Informatie over LHB is vaak ingewikkeld en verspreid beschikbaar. De site zet aan tot een centrale plek waar begrijpelijke informatie te vinden is, maar waar ook vragen gesteld kunnen worden. De website is terug te vinden via: https://www.defensie.nl/onderwerpen/luchthavenbesluiten/luchthavenbesluit-de-peel