Donateurs actie en concert “Groen van Toen”

Beste dorpsgenoten, hopelijk bent u en uw familie de afgelopen maanden goed doorgekomen. Wat was het een saai voorjaar zonder allerlei activiteiten en vooral zonder muziek. Gelukkig proberen we daarin verandering te brengen met ons “Groen van Toen” concert op zondagmiddag 27 september 2020 om 14.30 uur in het parkje naast De Schans. De opmaat naar dit jaarlijkse concert vormt onze donateursactie welke plaats zal vinden in de week voorafgaande aan ons optreden van maandag 21 t/m vrijdag 25 september 2020. Ook in het afgelopen jaar heeft u op diverse momenten weer kunnen genieten van de muzikale klanken van het Metropeelorkest. Velen van u waren aanwezig tijdens Let’s Twist Again 2.0, maar ook tijdens de Sinterklaasintocht of het Kerstconcert in ons sfeervolle dorpskerkje. We mochten weer vele positieve reacties ontvangen op onze optredens. Daarna gooide het coronavirus roet in het eten en moesten we noodgedwongen in een ‘muzikale lockdown’. Inmiddels zijn we weer volop aan het repeteren voor het “Groen van Toen” concert. Om dit alles te kunnen blijven doen voor onze dorpsgemeenschap zijn we mede afhankelijk van uw steun, zowel financieel als moreel. Met uw morele steun klinkt alles nog beter en met uw financiële steun kunnen we ervoor zorgen dat ook de jeugd van Westerbeek muziekles kan volgen en dat we onze instrumenten goed kunnen onderhouden en nieuwe muziekstukken kunnen aanschaffen. Mede daarom doen we tijdens de donateursactie een beroep op u. Zoals u zult begrijpen, kost het in stand houden van het METROPEELORKEST veel inzet en doorzettingsvermogen zowel van eigen leden als ondersteuning door derden. Zodoende is elke financiële bijdrage, hoe klein dan ook, voor ons van zeer groot belang. Al met al willen we als dorpse muziekvereniging blijven doorgroeien! Vindt u het mooi dat Westerbeek een eigen muziekvereniging in stand houdt en wilt u het METROPEELORKEST een warm hart toedragen, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons wilt steunen middels deze donateursactie. Misschien kunt of wilt u nog op een andere manier iets voor het METROPEELORKEST betekenen?? Voorheen ooit muzikant geweest? Durf de stap aan en begin weer met muziek maken! Binnenkort komen onze leden persoonlijk bij u langs om de donateurs-enveloppe op te halen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage en u bent van harte welkom tijdens het ‘Groen van Toen’ concert op zondagmiddag 27 september. Koffie, thee en frisdrank is aanwezig. Ook voor een hapje wordt gezorgd. Met muzikale groet, METROPEELORKEST