Ook Herenboer worden?

Ook Herenboer worden?

Elke week verse groenten van het seizoen, lekker fruit, eitjes en (voor wie wil) heerlijk vlees en lekkere vleeswaren. En dat ‘gewoon’ van je éigen boerderij, verzorgd door je éigen boer. Herenboeren weten dat het kan, en hoe het voelt. (www.herenboeren.nl)

Het concept Herenboeren is een aanpak voor mensen die bewust en actief met hun eigen eten bezig willen zijn. Met een aantal inwoners zorgen zij voor hun eigen boerderij en beslissen samen wat zij produceren. De boerderij is in handen van een boer, de regie ligt bij de boer en alle leden. 

Op 24 november lanceert gemeente Sint Anthonis via YouTube een talkshow met alle informatie over dit onderwerp. Daarna is er op 30 november nog een digitaal vragenuurtje waar u al uw vragen kunt stellen. Meer weten? Kijk dan op www.sintanthonis.nl/herenboeren