De Kerk van alle Kanten: aanmelden kan vanaf nu!

Deze winter presenteert Toekomst Religieus Erfgoed ‘De Kerk van alle Kanten’, met als hoogtepunt vijf live-uitzendingen op vijf woensdagen. Sprekers uit verschillende disciplines komen hun verhaal doen. 

Dit zijn de vijf thema’s met data van de live-uitzending: 
2 december: Kerk in Functie (over het hergebruik van kerkgebouwen). 
9 december: Kerk in Beeld (over data en kennis van kerkgebouwen). 
20 januari: De Open Kerk (over toegankelijkheid van kerkgebouwen). 
3 februari: Kerk in Samenhang (over de 139 kerkenvisies die gemeenten opstellen). 
17 februari: Blik op de Toekomst (met onder andere minister Van Engelshoven). 

De uitzendingen zijn steeds van 15:15 uur tot 17:00 uur. 

image.png
Tijdens de vijf kennisweken ‘De Kerk van alle Kanten’ wordt er vijf keer een live programma gepresenteerd dat digitaal te volgen is. Daarnaast biedt men een keur aan lezingen, webinars, video’s en artikelen, steeds gekoppeld aan het thema van die week, die op elk gewenst moment te bekijken zijn, en die een verdieping vormen op het live programma van die week.
Het programma presenteert daarbij ook nieuwe instrumenten: op 2 december het langverwachte boek met 88 voorbeelden van herbestemde kerkgebouwen.

Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor de live-uitzendingen tijdens de kennisweken De Kerk van alle Kanten.  https://www.toekomstreligieuserfgoed.nl/artikelen/de-kerk-van-alle-kanten-aanmelden-kan-vanaf-nu