KERMIS IN WESTERBEEK

De Kermis in Westerbeek gaat dit jaar door in een wat andere vorm dan jullie gewend zijn. In verband met de nog steeds geldende maatregelen betreft het Corona-virus hebben we dit jaar WEL een kermis, echter zonder live-band in de avonden.

Programma kermis 2021:

Zaterdag 3-, Zondag 4- en Maandag 5 juli:

Mini-zeskamp voor de kinderen van de basisschool Kermis in de tuin vanaf 14.00 uur
Kermis in de tuin vanaf 14.00 uur

Voor de kinderen is er dus de kermis zoals we gewend zijn, voor de volwassenen is ons ter- ras alle dagen open voor volop gezelligheid. Zoals het er nu uitziet qua maatregelen is iedereen nog verplicht om te zitten. Het aantal personen waar men mee aan één tafel mag zitten is op dit moment nog 4 personen. Misschien is dat versoepeld in het eerste weekend van juli maar dat weten we nu nog niet. We hopen dat iedereen zich aan de dan geldende maatregelen houdt!

Omdat een dorpsbarbecue ook nog niet mag, hebben wij een alternatief bedacht. Op zondag 4 juli is er de mogelijkheid tot bestellen van Tomatensoep, Stokbroodje gezond of broodje hamburger. Dit gaan we doen met bonnen, van te voren te kopen zodat wij de inkoop op de goede manier kunnen doen en dus goed voorbereid zijn. Dit wordt aan tafel geserveerd zodat iedereen op zijn plaats kan blijven zitten. De cafetaria is natuurlijk ook alle dagen geopend!

Je kunt je gewenste bonnen doorgeven bij Marie-José, via app of een belletje. (06 123 767 23)

Geef dan door hoeveel van elk je wilt bestellen. Het tijdstip hoe laat je wilt eten is natuurlijk vrij!
Je kunt de bonnen al voor de kermis ophalen en betalen; dat vergemakkelijkt het op de dag zelf! De bonnen kosten € 4,00 per stuk. Geef bij het doorgeven aan waar je bonnen voor wilt bestellen.

Met speciale dank aan S1W die in het kwartaaloverleg besloten hebben weer financieel te ondersteunen voor de springkussens en de draaimolen!
Natuurlijk staat er weer het kistje waar iedereen zijn/haar vrijwillige bijdrage in kan doen, dit bedrag gaat dan weer in de pot van S1W voor de kermis van 2022!!!

Dank namens de Kermiscommissie!

Heel graag tot ziens op de Kermis!!! Berry en Marie-José Krebbers
Café Dinges