DE PEEL GROEIT EN BLOEIT!

DE PEEL GROEIT EN BLOEIT!

OPEN DAG AGROPROEFTUIN DE PEEL
VRIJDAG 16 JULI 2021 

BLOK 1: 10.00 – 12.00 UUR | BLOK 2: 13.00 – 15.00 UUR

Kom op 16 juli naar de open dag en ervaar zelf hoe de proeflocatie AgroProeftuin de Peel aan de middenpeelweg letterlijk en figuurlijk groeit en bloeit!

Op deze proeflocatie van AgroProeftuin de Peel worden sinds een paar jaar vele proefteelten gedaan voor veevoer van eigen bodem en andere, nieuwe gewassen. Wat leveren deze teelten precies op, zowel financieel als voor de diergezondheid, bodemkwaliteit en/of de omgeving? Wat is er voor nodig, en hoe teel je het gewas precies?

Met een rondleiding, plantenpaspoorten over de groei en opbrengst van verschillende teelten en het verhaal van collega-agrariërs kom je alles te weten. 

Tijdens de rondleiding kun je volop vragen stellen en ontdekken wat AgroProeftuin de Peel te bieden heeft. Naast een ontmoeting met de ondernemers die er actief zijn, maak je ook kennis met de andere betrokkenen rondom AgroProeftuin de Peel en kun je informatie inwinnen over mogelijkheden voor financiële ondersteuning en/of het starten van een eigen proef. 

https://agroproeftuin-de-peel.email-provider.nl/web/ss2rtr3fnu/zhfkejphvo/8l0fx64iwm/uharzebetk