100 Jaar Westerbeek

Aan alle verenigingen en werkgroepen in Westerbeek,

Wij zijn “Werkgroep 100 jaar Westerbeek” en we zijn bezig met een globale opzet van de plannen voor feestelijke activiteiten in 2022. Ons uitgangspunt is dat de activiteiten op verschillende momenten in 2022 plaatsvinden en dat iedereen, van jong tot oud, daarvan kan genieten. We willen jullie daarom uitnodigen op 
8 juli om 20.00 uur bij een kop koffie/thee in café Dinges.
Het zou fijn zijn als van elke vereniging/werkgroep één of enkele personen kunnen komen.

Misschien hebben jullie zelf al een idee over hoe je als vereniging/werkgroep deel wilt uitmaken van de verjaardag van het dorp. Je kunt bijvoorbeeld een bestaande activiteiten aanpassen met als thema 100 jaar Westerbeek of je kunt een presentatie geven van jouw vereniging. Alle ideeën zijn welkom.

Lukt het om uiterlijk donderdag 5 juli te reageren op deze uitnodiging? We willen voor de zomervakantie aan de slag.

Werkgroep 100 jaar Westerbeek