Inwoners van Westerbeek “Kom proeven en laat je horen!”

Inwoners van Westerbeek

KOM PROEVEN en LAAT JE HOREN

Zaterdag 4 september van 10.00 – 12.00 uur

Wat is de Foodtour?

Op 33 dorps- en kerkpleinen staat deze zomer onze splinternieuwe foodtruck – de Smaakwagen van Martien Bos – om met lokale chef-koks en leerlingen van De Leijgraaf de lekkerste hapjes en drankjes van de streek te presenteren aan inwoners. Om de foodtruck staan statafels om gezellig samen te kunnen zijn en praten. In elk dorp staan we ongeveer twee uur. In deze tijd willen we inwoners laten genieten van al het moois dat Land van Cuijk te bieden heeft op culinair gebied, elkaar ontmoeten en van gedachten wisselen over wat wonen, werken en leven hier goed maakt.

Het bouwteam, bestaande uit Willem Schepers, Joost Kuijpers, Sandy Nooijen, Martijn Verbakel en Rita van den Abbeelen, heeft het Dorpsontwikkelingsplan van juni 2019 als basis gebruikt voor het concept-KernenCV van Westerbeek.

Het KernenCV bestaat dus uit onderdelen die we twee jaar geleden (in het kader van de DOP’s) met elkaar hebben vastgelegd én uit (actuele) aanvullingen van het bouwteam.

Op 4 september van 10.00 – 12.00 uur – onder het genot van een hapje en een drankje – kunnen alle inwoners hun inzichten, ideeën en aanvullingen kenbaar maken.!! Heel concreet: wat is op dit moment sterk en wat is minder sterk in ons dorp. Wat vind je van ons dorp en wat zijn aandachtspunten voor de toekomst?

Deze input van de inwoners wordt zo goed mogelijk verwerkt in het kernenCV.

LAAT DEZE KANS NIET VOORBIJ GAAN EN NOTEER 4 SEPTEMBER IN DE AGENDA!!

Met de start van de nieuwe gemeente worden deze KernenCV’s aangeboden aan het gemeentebestuur. Meer informatie is te vinden op www.gemeentelandvancuijk.nl