“SAMEN ETEN”

Na een lange Corona periode vinden we het fijn om te kunnen melden dat we het “Samen eten” weer kunnen opstarten. Berry en Marie Jose zijn weer bereid om ons te ontvangen in Café Dinges aan de Kerkstraat In een gezellige sfeer en voor een laagdrempelige prijs van € 12,50 gaan ze weer zorgen voor een heerlijk drie gangen menu. Dat die maaltijd wat duurder is geworden zal niemand verbazen in deze tijd.  

Het samen eten is bedoeld voor mensen die doorgaans al de hele week alleen eten of om ook eens uit te kunnen gaan eten omdat het er gewoon door de omstandigheden misschien zelden van komt.  

We houden doorgaans de 2e woensdag van de maand aan, maar door omstandigheden kan dit wel eens afwijken. De data komen in de agenda te staan van ons Dorpsjournaal. We verwachten iedereen dan rond de klok van 11.45 uur zodat we om 12.00 uur kunnen gaan eten. We sluiten rond 13.15 uur af zodat iedereen weer verder kan met z’n eigen middagprogramma. 

Wij hopen dat we jullie als trouwe deelnemers weer mogen ontvangen maar dat de groep zich zeker zal uitbreiden met nieuwe gasten die we van harte welkom heten.  

Voor opgave of verdere informatie kunt u bellen met: 

Ria van der Heijden 0485-384525 

Mia Baltussen 0485-383341 

Namens werkgroep Zorg en Welzijn.