Leefbaarheidsfestival 3 oktober 2022

Beste heer/ mevrouw,

Op maandag 3 oktober organiseren we het Leefbaarheidsfestival in het kader van het programma Leefbaarheid in de dorpen!

Een inspirerende middag voor inwoners, gemeenten en maatschappelijke partners, waar we elkaar ontmoeten en initiatieven en ideeën over leefbaarheid in onze dorpen samenbrengen. En dit op een prachtige en unieke locatie, de St. Lambertuskerk in Beers.
Wij weten dat u actief bent in onze regio op het gebied van leefbaarheid en nodigen u daarom graag uit. 
Wanneer: maandag 3 oktober
Tijdstip: 16.00-21.00 uur
Locatie: St. Lambertuskerk in Beers
Programma
We kunnen nog niet alles verklappen, maar het wordt een interactieve bijeenkomst. U kunt kiezen uit verschillende workshops en interessante sprekers delen hun verhaal. Ook is er voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten met een drankje en een hapje. En dit op een prachtige locatie in onze regio waar de Brabantse gastvrijheid geen grenzen kent.
Achtergrond
In veel dorpen in Noordoost Brabant bestaan tal van initiatieven om de leefbaarheid te vergroten op het gebied van zorg en welzijn, sporten en bewegen, mobiliteit, duurzaamheid, enz. Tijdens het festival willen we deze initiatieven, betrokken inwoners, gemeenten en partners samenbrengen. Om elkaar te inspireren en van elkaars verhalen, ervaringen en ideeën te leren.
Met elkaar vergroten we zo de leefbaarheid in onze dorpen!

Heeft u een mooi initiatief of goede ideeën die u graag wilt delen? 
Neem dan vooral contact met ons op via info@leefbaarheidindedorpen.nl

Het Programma Leefbaarheid in de dorpen in het kader van de Regio Deal Noordoost Brabant richt zich op het versnellen, verbinden en vermenigvuldigen van deze initiatieven.

Met het festival willen wij bijdragen een verbinding en ontmoeting.
Noteer de datum alvast in uw agenda. En stuur de save the date gerust door naar mensen uit uw netwerk voor wie dit interessant is. 
Wij hopen u te ontmoeten in Beers!
Met vriendelijke groet,  
Guido Roelofs