Werkzaamheden in Westerbeek omgeving Beekstraat door Brabant Water

Beste klant,
Brabant Water maakt vers drinkwater van uitstekende kwaliteit. Om deze kwaliteit altijd te kunnen garanderen, onderhouden wij onze drinkwaterleidingen voortdurend. Zo ook bij u in de buurt. In deze e-mail leest u hier meer over.
Wat houden de werkzaamheden in?
De komende dagen spoelen wij in uw buurt het leidingnet door. Wij doen dit op (werk)dagen tussen 8.00 en 17.00 uur en werken daarbij straat voor straat. Zo proberen wij het ongemak zo veel mogelijk te beperken. Onze werkzaamheden vinden buitenshuis plaats. U hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven.
Wat merkt u ervan?
In de meeste gevallen merkt u weinig tot niets van de werkzaamheden. De waterdruk kan een korte tijd variëren en er is een kleine kans op bruingekleurd water. Bekijk hier wat u in dat geval kunt doen.
Waarom is spoelen nodig?
Een schoon leidingnet draagt bij aan het vers houden van het water. Doordat wij ons leidingnet regelmatig doorspoelen, kan ons water altijd vers bij u uit de kraan komen.
Hebt u vragen?
Wij helpen u graag verder. Ga voor meer informatie en antwoord op veelgestelde vragen naar onze website. Of bekijk het actuele overzicht van onze werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,

Damir Josipovic
Afdelingsmanager Netbeheer