Afvalkalender 2024

De afvalkalender van 2024 is vanaf nu online beschikbaar via Website en DeAfvalApp.

Digitaal beschikbaar
De afvalkalender voor 2024 komt alleen digitaal beschikbaar. Als gemeente vinden we het belangrijk om de inwoners juist en effectief te informeren. Door informatie digitaal te verspreiden kunnen we snel inspelen op actualiteiten. Op deze manier weten de inwoners altijd wat de juiste inzameldag van het afval is, ook als het een keer anders is dan normaal. Bijvoorbeeld bij gladheid of met feestdagen. De papieren afvalkalender is dan al snel niet meer actueel. Het is daarnaast kostenbesparend en ook nog eens duurzaam omdat het erg veel papier en transport voorkomt.

De inzamelroutes zijn op postcode ingedeeld en door een kern of wijk, ook door Westerbeek, lopen meerdere routes. Omdat er in Land van Cuijk en Boekel 20 verschillende routes zijn, kunnen we de afvalkalender niet op de gemeentepagina in de krant zetten. 

Hulp nodig bij het opvragen van de afvalkalender?
Kunt u niet printen, of heeft u hulp nodig bij het digitaal opvragen van de afvalkalender?  Wij adviseren in dat geval om hulp te vragen aan buren, vrienden, familie of iemand uit de omgeving. 

Inwoners kunnen ook terecht bij het Informatiepunt van de bibliotheek in Cuijk. Ook als zij geen lid zijn van de bibliotheek.

Onderstaande kalender is Westerbeek binnen bebouwde kom. Controleer bij twijfel